Lovilec sanj

Spletna cena

17,90

Lovilec sanj 40 cm “Ujemi svoje sanje”

Opis izdelka

Ujemi svoje sanje z našim sanjskim unikatnim darilom. Lovilec sanj se ponaša z svojimi elegantnimi razkošnimi peresi z vpadljivo kombinacijo lesa. Ob njem vas bo skrbno varoval topel občutek. Spada med srednje velike. Obesite ga lahko praktično kamor želite. Z svojo lepoto in nežnostjo bo krasil vsak prostor in ujel vse slabe sanje in z njo slabo energijo. Izvirno darilo za vse priložnosti. Darilo z imenom za vam drago osebo. Lovilec sreče, da nas zaščiti .

“Ujemi svoje sanje z našim lovilcem sanj!”

Lovilec sanj s tujko Dreamcather ime izhaja iz starodavnih ameriških plemen. Uporabljali so jih za zaščito in lovljenje slabih sanj. Po njihovem prepričanju naj bi nad žive pošiljali slabe sanje slabi duhovi. Z lovilci sanj ujamemo dobre sanje, slabe pa gredo skozenj.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.