Naša zgodba

Ročni unikatni izdelki so izdelani z veliko mero ljubezni, so izdelki za posebne priložnosti.

Želimo Vam lepo dobrodošlico pri na naši spletni trgovini.

Naši izdelki so narejeni in izdelani prav za Vas. Lepo darilo, ki je narejeno z ljubeznijo, z spretnostjo, potrpežljivostjo, znanjem, ustvarjalnostjo, s strastjo in veseljem. Da to smo mi. Delati z dušo, biti ustvarjalen in z izdelkom razveseljevati ljudi je naša želja. Za Vas so naši unikatni ročni izdelki narejeni iz naravnih materialov.

Darila za Vas in Vaš dom, osebe, ki jih želite osrečiti.

Ponuditi Vam želimo naše ročne unikatne izdelke, narejene v Sloveniji, izdelane z ljubeznijo.

Smo družinsko podjetje V&M Design d.o.o. iz Ljubljane, za vsem stojiva skupaj z možem in z najino kreativnostjo. Življenje naju je nagradilo, da lahko delava nekaj , kar naju skupaj osrečuje. Delava strpno, načrtno in kvalitetno.

Ustvarjalnost je najina strast. Našo kvaliteto ves čas potrjujejo zadovoljne stranke, ki se že ves čas vračajo k nama in nam vedno znova postavljajo izzive. Vedno jih nagradimo z najnovejšimi izdelki in drugimi novostmi, ki jih prinaša naš razvoj ustvarjalnosti novih izdelkov.

Odlikuje naju točnost, zanesljivost, doslednost.

Hvala vsem, ki nama pomagate širiti našo skupno vizijo. Do sedaj smo izdelali že vrsto izdelkov. Naši naročniki so različni, ker so tako želeli, tako kot so različne njihove želje. Brez skrbi vse lahko naročite po želji in dobite.

O vsem vas sproti obvestimo. Naročila sprejemamo na email:info@vmdesign.si

Hvala, ker ste si vzeli trenutek časa za obisk pri nas.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino