Lesena skrinjica-Vrtnica

Spletna cena

34,00

Lesena skrinjica je ročno narejena iz lepljenega lesa kakovostno in estetsko. Ročno je brušena in naoljena.

M: D 204 mm X Š 154 mm X V 70mm

Opis izdelka

Lesena skrinjica je namenjena obdarovanju in prav vam. Zakonca se lahko obdarita ob obletnici, saj je skupna.Skrinjica je simbolika, ki nikoli ne zastara. Naše unikatne skrinjice so izdelani z ljubeznijo in je nekaj posebnega. So prelepe, elegantne in romantične. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega.  Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas, drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom.  Posebnost je v tem, da je vsaka skrinjica unikat. Tudi vaša.  Tako, da vaši  dragoceni spomini ostanejo na varno.  V skrinjico lahko shranite dragocene predmete, drobne spomine, nakit, fotografije, ki vas bodo spominjale na “vajine dragocene trenutke”

So idealno darilo namenjena za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Gravura na lesu je čudovita, tako lahko z njeno pomočjo sporočimo lepe misli in želje. Naši leseni izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani.

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo.

Na vse naše izdelke lahko graviramo, napišemo ime, številko, posvetilo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino