Lesena skrinjica-Poročna ključavnica

Akcija!

Spletna cena

Original price was: €42,90.Current price is: €36,90.

Mere: D 205 mm X  Š 150 mm X V 70mm

Izdelane z ljubeznijo. 

Opis izdelka

Svečana skrinjica je namenjena obdarovanju mladoporočenca. Zakonca se lahko obdarita ob obletnici, saj je skupna.Skrinjica je simbolika, ki nikoli ne zastara. Naše unikatne skrinjice so izdelani z ljubeznijo in je nekaj posebnega. So prelepe, elegantne in romantične. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega.  Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas, drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom.  Posebnost je v tem, da je vsaka skrinjica unikat. Tudi vaša.  Tako, da vaši  dragoceni spomini ostanejo na varno.  V skrinjico lahko shranite dragocene predmete, drobne spomine, nakit, fotografije, ki vas bodo spominjale na “vajin dan.”

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vašemu darilu,poseben čar. Idealno darilo.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.

Prilagodimo se vašim željam.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino