Komplet Blazina in emajlirana skodelica “Najboljša babi”

Spletna cena

33,00

 • Blazina je bele barve in je pralna
 • Velikost blazine: 40×40 cm
 • Material: Visoko kakovostna blazina
 • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska je ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.
 • Vzdrževanje prevleke:

Opis izdelka

Naša okrasna blazina in skodelica ” Najboljša babi” je primerna za vsak slog opreme. S svojim potiskom in barvo, pusti v prostoru glamurozen detalj.  To je tisti dodatek, ki doda toplino vsakemu domu, ki ga ne moremo spregledati. Za vsak okus se najde primerna, prav tako je čudovito darilo vam vaši dragi osebi ali za drugi slavnostni dogodek. V kompletu je prevleka in polnilo. Naši potiski na okrasnih blazinah so nekaj posebnega in unikatni. Obdarovanki z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej. Podarite darilo, ki ji bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Čudovito darilo je pripravljeno.

Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom. Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino