Svečana steklenica z 22 karatnim zlatom

Spletna cena

37,00

Svečana penina z zlatimi lističi v vinu -vrhunsko Slovensko vino

Opis izdelka

Na poročnih in slavnostnih obredih lahko nazdravita z vajino svečano steklenico-penino z zlatimi lističi 22 karatno zlato v vinu, kar je dovoljeno v prehrani. Izbrana penina z zlatimi listki v vinu smo dodali kanček glamurja, za še bolj veličasten videz z kamenčki in kristali. Nepozabna, edinstvena, svečana penina, ki vaju bosta še dolgo po vajini poroki spominjala na vajin NAJLEPŠI DAN. Svečana steklenica šampanjca-penine na poroki je najbolj priljubljen način in vam omogoča, da pokažejo vso svojo domišljijo. Svečana penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečana penina sovpada z vašo ostalo poročno dekoracijo. Mladoporočencema pa bodo zavedno ostali v lepem spominu. Z nami do nepozabne poroke.

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za Abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši poroki poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.Radgonske gorice - Izberi Slovensko
Priporočamo: www.radgonske-gorice.si

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. 

Prilagodimo se vašim željam.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino