Dekorativna kvačkana košara

Spletna cena

38,90

Posebnost je v tem, da je vsaka košarica ročno delo in je zato unikat.

Kvačkana košara je v sinje modri barvi in je v kombinaciji bombaža in lesa.

Dimenzije košare: 30 cm x 20 cm

Opis izdelka

Kvačkane košare so ročno izdelane. Z dodanimi ročkami izgledajo čudovito in so vsestransko uporabne, praktične in hkrati lepa dekoracija vašega doma. Unikatno ročno pletene košarice dajejo občutek domačnosti in urejenosti. Naša kolekcija je primerna za vse tiste, ki imajo radi pletene dekoracije za dom. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega.  Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas, drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom.  Posebnost je v tem, da je vsaka košarica unikat. Tudi vaša. So idealno darilo namenjena za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Gravura na lesu je čudovita, tako lahko z njeno pomočjo sporočimo lepe misli in želje. Naši leseni izdelki so kvalitetno in estetko izdelani in so primerne tako za domačo uporabo kot za darilo. Košare so lepo in unikatno darilo, ki ga podarite sebi ali svojim najbližjim – kot darilo za rojstni dan, novoletno darilo, darilo za valentinovo, darilo ob vselitvi,… Posebnost je v tem, da je vsak pladenj ročno delo in je zato unikat.

Košara za shranjevanje kruha. Košara je tako uporabna kot lepega videza. V košari lahko servirate, kruh, suho pecivo,….

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za uporabo v vodi. Mere se lahko razlikujejo glede na debeline preje za 1 cm, odvisno je od preje do preje

Košara je tako uporaben kot lepega videza. Dno je iz lesa, premazan z vodoodpornim premazom. Košare oz. naše kvačkanine so narejene iz recikliranih materialov t-shirt bombažne preje. Ročni izdelki 100% garancija zadovoljstva ustvarjene v Sloveniji – izpod naših rok V&M Design:heartbeat:

Vaše darilo bo hitro pri vas glede na to, da je ročno delo. Rok izdelave je od 3-5delovnih dni.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino