Darilni komplet Trio z imenom po vaši želji

Spletna cena

47,00

Opis izdelka

Naša okrasna blazina  je primerna za vsak slog opreme. S svojim potiskom in barvo, pusti v prostoru glamurozen detail.  To je tisti dodatek, ki doda toplino vsakemu domu, ki ga ne moremo spregledati. Za vsak okus se najde primerna, prav tako je čudovito darilo vam vaši dragi osebi ali za drugi slavnostni dogodek. V kompletu je prevleka in polnilo. Naši potiski na okrasnih blazinah so nekaj posebnega in unikatni. Obdarovanki z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej. Podarite darilo, ki ji bo ostalo še dolgo v spomin. Trio komplet vsebuje vzglavnik, skodelico in torbo. Platneno torbo enostavno uporabite za nakupe, kot torbo, torba za knjige, za poslovno darilo,.. Vedno s teboj v torbici, preprosto jo zložiš in odneseš. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo eko nakupovalno vrečko krasi personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja. Čudovito darilo je pripravljeno.

Vedno znova jo lahko uporabite, ko se platnena torba umaže jo enostavno operete v pralnem stroju. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom. Skodelica ni primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino