Avtomobilski obeski za ključe

Spletna cena

6,90

Opis izdelka

Lasersko gravirani obeski za ključe z grbom vašega jeklenega konjička. Na trgu najdemo ogromno izdelkov. Ti so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Obeski za ključe, avtomobilski obeski, leseni obeski so popoln produkt laserskega graviranja. Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb.

Stranke, ki se odločijo za obeske, narejene s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da so kupile tablice z dodano vrednostjo, v kolikor pa bo obesek namenjen kot darilo ali dodatek darilu, pa ga bo vsekakor vesel vsak obdarjenec.

Obeski se izdelajo s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti.

Obeski, so kot odraz identitete v kolikor so izdelani estetsko, dajejo dodano vrednost in dober odraz identitete. Predvsem to velja na primer za obeske avtomobilskih znamk ter personaliziranih obeskov.

Preprosto le izberite, ter vpišite znamko vašega avtomobila.

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino