Obesek z imenom-vijolične bleščice

Spletna cena

10,90

 • Velikost:
 • Višina  4cm
 • Debelina 8 mm
 • Širina se razlikuje glede na črko
 • Opomba – pišite nam na  info@vmdesign.si., da preverite našo zalogo barve resic

Opis izdelka

Obesek po naročilu in vaših željah. Unikatno ročno izdelani obeski v obliki črk. Obesek s črko A-Z, unikat inicialka imena. Obesek s črko je unikatni obesek za ključe, ki bo razveselil prav vsako vašo drago osebo, če boste izbrali črko oz. njihovo začetnico imena. Unikatni obesek je svetleč, različnih barv, ki se bo prikupno sovpadal z ostalim predmetom, ki jih nosimo s ključi. Dimenzija obeska je zelo različna, saj je oblika črk precej razlikuje, povprečje z rinko pa meri nekje 4cm, debelina 8 mm, širina je odvisna od črke. Za večino je velikost ravno pravšnja. Obesek je izdelan iz epoksi smole, zato lahko pričakujete dolgoletno uporabo. Narejeni so iz epoksidne smole z dodatki, izdelujemo jih ročno, po naročilu. Popestrite vaše ključe z začetnico vašega imena. Možnost personalizacije- dodamo npr. ime, napis.

Vsak od nas ima ključe avtomobila, doma ali stanovanja, ki jih imamo vedno ob sebi. Zanimivo je, da imamo prav vsak dan po rokah ključe z različnimi obeski . Ti prikupni dodatki k ključem v zadnjih časih že postajajo pravi modni hit. Ključi z obeskom imajo lahko tudi globlji pomen, saj deluje kot zbirka nam ljubim predmetov, ki nas preprosto veselijo. Naši unikatni obeski za ključe že dolgo niso samo dodatek za ključe, lahko so namreč tudi prijazen opomnik osebe, ki nam je podaril unikatno personalizirano darilo. Kako malo je potrebno, da nekomu polepšamo siv trenutek dneva.

Obeski za ključe so lepo promocijsko darilo s personalizacijo in vsebujejo črke od A-Z, ki vam za majhno vsoto odtehtajo veliko. Bodite inovativni in pošljite povpraševanje za poslovna darila z dotiskom vašega logotipa na info@vmdesign.si.

Unikatni ročno izdelani obeski so idealno darilo za vse starosti, od mladoletnih do starejših, saj ima prav vsak svoje lastno ime od A-Z.
Kvalitetna izdelava in  za dolgoletno uporabo. Za izdelavo obeska potrebujem 4-5 dni, da pride do končnega rezultata. Zato je potrebno naročilo vsaj 1 teden prej.
Posebno darilo za tisto priložnost, ko rečete: “Hvala, tole je pa zate!”

Obeski so izdelani po naročilu in jih ni možno vrniti.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.