3D sestavljanka Buldožer

Spletna cena

19,90

Opis izdelka

Predstavljamo Vam lesene 3D otroške sestavljanke s katerimi Vaši malčki, razvijajo različne sposobnosti. Je dobra interaktivna in tridimenzionalna igrača – sestavljanka, ki tvori interaktivno vez med starši in malčki.

Ustvarjalnost in domišljija-Združite zabavo umetnosti in obrti z izobraževanjem in učenjem! Dobro za njihovo ročno izdelavo, reševanje problemov, sodelovanje oči in rok, ustvarjalnost in domišljijo.

Najboljša darila za vaše otroke-Vsak otrok se rad igra z lesenimi igračami, še posebej ta model sestavljanke lahko naredi sam. Odlična poučna rojstnodnevna in božična darila za vaše otroke.

Izobraževalne igrače za zabavo-Če vas ali vašega otroka zanima leseni komplet za ročno delo, mu bo všeč ta osupljiva lesena sestavljanka. 3D sestavljanke so poučne za otroke. Pomaga spodbujati logiko, domišljijo in druge ključne dejavnike, ki vplivajo na um.

Saj je les veliko bolj prijazen in topel material kot plastika in kovina. Les ima dolgo trajnost in se lahko prenaša iz roda v rod. Z lesom želimo povezati naravo in družino, saj se med sestavljanjem ali uporabo lesa lahko zabava, uči in druži cela družina.
Dimenzije Š/D/V: 100 mm/210 mm/ 100 mm
Material: Les       Težavnost: 4/5
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.