Svečana Steklenica ime po želji in št.let

Spletna cena

35,00

Opis izdelka

Na slavnostnih obredih  nazdravite z svojo svečano steklenico-penino, narejena samo za Vas. Vsaka steklenica je UNIKAT. Prav tako tudi vaša. Spominjal vas bo še dolgo na tvoj NAJLEPŠI DAN. Svečana steklenica šampanjca-penine na slavnosti – rojstni dan, obletnicah, za abrahama je najbolj priljubljen način in vam omogoča, da pokažejo vso svojo domišljijo. Svečana penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečana penina sovpada z vašo ostalo  dekoracijo. Slavljencu/ slavljenki pa bodo zavedno ostali v lepem spominu. Z nami do nepozabnega dne . Danes je samo tvoj DAN!

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.Radgonske gorice - Izberi Slovensko
Priporočamo: www.radgonske-gorice.si

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja.

Prilagodimo se vašim željam. Z vse morebitna vprašanja nam pišite na info@vmdesign.si.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino