Svečana lesena skrinjica za darilne kuverte

Spletna cena

45,00

Svečana Velika bela skrinjica za darilne kuverte

Mere: D 29 cm x Š 21cm x 21 cm

Opis izdelka

Svečana  Velika skrinjica za darilne kuverte je namenjena obdarovanju in prav vam. Poročna svečana skrinjica za vajin skupni dan. Skrinjica je simbolika, ki nikoli ne zastara. Naše unikatne skrinjice so izdelani z ljubeznijo in je nekaj posebnega. So prelepe, elegantne in romantične. Podarita sebi za vajino poroko nekaj lepega.  Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas, drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom.  Posebnost je v tem, da je vsaka skrinjica unikat. Tudi vaša.  Tako, da vaši  dragoceni spomini ostanejo na varno.  V skrinjico lahko shranite tudi dragocene predmete, drobne spomine, nakit, fotografije, ki vas bodo spominjale na “Vajin skupni dan.”

So idealno darilo namenjena za posebno  priložnost-poroko. Darilo, ki nam ostane v spomin na nepozabni dan. Gravura na lesu je čudovita, tako lahko z njeno pomočjo sporočimo lepe misli in želje. Naši leseni izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani.

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi.  Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino