Svečana kozarca z vašimi zač. imeni

Spletna cena

34,00

Opis izdelka

Svečana kozarca za penino za prvo medsebojno nazdravljanje predstavlja privlačno poročno darilo za Srečen zakon. Katerega se bodo  razveselili prav vsi. Hkrati jasno pokažemo svoje občutke, ki jih imamo do osebe. Tako darilo je bilo prav izbrano zanjo ali zanj. Personaliziranemu darilu, boste osebi dali vedeti, da ste se zanjo potrudili in da je darilo namenjeno le njej ali njemu. Izdelamo jih in poskrbimo, da bodo kozarci sovpadali z poročno dekoracijo, slavljencu ali mladoporočencema pa bodo za vedno ostali v lepem spominu. Spomin na Najlepši dan v življenju. Z nami do lepšega DA. Darilo narejeno z ljubeznijo samo za Vas.

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Pred uporabo kozarce obrišite z mokro krpo in enako storite po uporabi.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino