Sveča svečana-za mladoporočenca

Spletna cena

24,00

Opis izdelka

Poročna sveča mladoporočenca simbolizira toplino družinskega ognjišča. Povezana je s plamenom, ki je simbol ljubezni. Uporabita jo lahko tudi ob vsaki obletnici, prižgeta in njen plamen, naj vaju spomni, na vajin najlepši dan-poročni dan. Poročna sveča se lahko vključi v cerkveni poročni obred, na željo mladoporočenca. Poročno svečo duhovnik blagoslovi, nato jo par skupaj prižge – sveča je prisotna ob vseh cerkvenih zakramentih. Obred prižiganja sveče se dotakne srca staršev, ki mladoporočencem blagoslovijo poroko. To je starodavni obred, ki po legendi daje novopečeni družini dobro počutje, udobje, močno medsebojno ljubezen. Poročna sveča vaju bo še dolgo po vajini poroki spominjala na vajin NAJLEPŠI DAN. Z njo lahko pokažete vso svojo domišljijo. Privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se sveča sovpada z vašo ostalo poročno dekoracijo. Mladoporočencema pa bodo zavedno ostali v lepem spominu.

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za Abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši poroki poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko,

 

 

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino