Steklenička za vodo-Darilo za učiteljico

Spletna cena

17,90

  • Volumen steklenice 550 ml, neopren predstavlja zaščito in je izolator
  • neopren pralen 30 ˚C
  • Ponovna uporaba, enostavno vzdrževanje
  • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska je ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.

Opis izdelka

Najboljša učiteljica ne uči iz knjige, ampak iz srca! Za vas smo pripravili unikatno stekleničko za vodo, darilo za učiteljice/ vzgojiteljice, učitelje/vzgojitelje.Darilo, ki nas povezuje z naravo. Poenostavila vam bo vaš nakup ali ustvarila popolno rojstnodnevno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo, obdarovanki z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej. Podarite darilo, ki ji bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Vedno s teboj v torbici. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo stekleničko krasi personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja. Vzgojiteljice in učiteljice so se celo leto trudile, da vašim otrokom predajo čim več znanja in jim pomagajo do uspehov, zato je ob koncu leta v navadi, da jih starši v zahvalo presenetite z darilom. Čudovito darilo je pripravljeno.

Bodi Opazna, Bodi TI, ker lepa SI!

Vedno znova jo lahko uporabite. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino