Steklenička v neoprenu z imenom po želji

Spletna cena

15,90

 • Volumen 550 ml, neopren predstavlja zaščito in  je izolator
 • neopren pralen 30 stopinj celzija
 • likanje ni priporočljivo

Opis izdelka

Unikatna Flaška za vodo z imenom. Izvirno rojstnodnevno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo, obdarovancu z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej ali njemu . Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Stekleničke so potiskane po vaših željah, vsak izdelek je unikat, prav tako tudi vaš. Je lična, izvirna in  kvalitetno narejena iz najboljših materialov z izbranimi napisi. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo unikatno flaško krasi personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja.

Stekleničke za vodo z imenom so kvalitetne, iz borosilikatnega stekla in neoprena, lahkotno  za čiščenje, je kakovosten, visoko odporen proti zunanjimi vplivi. Steklo lahko pomivate v pomivalnem stroju. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  Obvestilo o našem letnem dopustu in pravočasni odpremi naročil

  Od 30.7.-15.8.2022, smo na letnem dopustu.

  Želimo vam zagotoviti , pravočasno dostavo, zato Vas naprošamo, ki bi želeli svoje izdelke prejeti do.29.7.2022, da svoje naročilo oddate najkasneje do 27.7.2022.

  Vsa naročila, ki bodo oddana po 27.7. bodo odpremljena po 16.8.2022.

  V&M Design d.o.o.