Skodelica -fotografija, logo vašega podjetja

Spletna cena

12,00

 • Bela skodelica
 • Vsebina  300 ml
 • Teža       350 gr
 • Premer    80 mm
 • Višina      95 mm

Opis izdelka

Skodelica z motivom, citatom, logom vašega podjetja-Odlična izbira idealno darilo za vaše poslovne partnerje, za vaše zaposlene. Z vašo unikatno skodelico, sedaj postanete v trenutku razpoznavni in je hkrati darilo. Za vas smo pripravili unikatno skodelico z trendnim potiskom. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Podarite darilo, ki ji bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Enostavno uporabno poslovno darilo,..  Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo skodelico krasi personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja. Čudovito darilo je pripravljeno.

Vedno znova jo lahko uporabite, skodelico enostavno operete v pomivalnem stroju. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom.

Bodi Unikatna, Bodi TI, ker lepa SI!

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

Minimalno naročilo: 20 kos – Pošljite povpraševanje na naš mail info@vmdesign.si za vašo izvirno idejo. Tu smo za vas, Se priporočamo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino