Set svečanih kozarcev s penino-Jassy

Spletna cena

63,00

Opis izdelka

Na poročnih in slavnostnih obredih lahko nazdravita z vajino svečano steklenico-penino, ki vaju bosta še dolgo po vajini poroki spominjala na vajin NAJLEPŠI DAN. Obdarite lahko abrahamko  za rojstni dan, seveda je darilo prav tako za okrogle letnice-obletnice. Svečana steklenica šampanjca-penine na poroki je najbolj priljubljen način in vam omogoča, da pokažejo vso svojo domišljijo. Svečana penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečana penina sovpada z vašo ostalo poročno dekoracijo ali rojstnodnevno dekoracijo. Mladoporočencema in slavljenki/cu pa bodo zavedno ostali v lepem spominu. Z nami do nepozabne poroke.

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši poroki poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.Radgonske gorice - Izberi Slovensko
Priporočamo: www.radgonske-gorice.si

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino