Set svečanih kozarcev s penino Diva

Spletna cena

69,90

Opis izdelka

Na slavnostnih obredih lahko slavljenka/ ec nazdravi z svojo svečano steklenico-penino, ki jo/ga bo spominjala na svoj Rojstni DAN. Svečana steklenica šampanjca-penine na zabavi najbolj priljubljen način in vam omogoča, da pokažejo vso svojo domišljijo. Svečana penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečana penina sovpada z vašo ostalo dekoracijo. Slavljencu pa bodo zavedno ostali v lepem spominu. Z nami do nepozabne zabave.

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši poroki poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.Radgonske gorice - Izberi Slovensko
Priporočamo: www.radgonske-gorice.si

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Pred uporabo kozarce obrišite z mokro krpo in enako storite po uporabi. Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Steklen, prozoren kozarec z dekoracijo. Izdelava 3-5 dni.

Prilagodimo se vašim željam.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino