Set svečanih kozarcev s penino

Spletna cena

73,00

Odlična izbira za pomembne priložnosti – svečani komplet kozarcev s penino v beli barvi.

Izvirno in lepo darilo mladoporočencem, prav tako tudi ob drugih posebnih priložnostih – za obletnice, Abrahama, rojstni dan…

Opis izdelka

Na poročnih in slavnostnih obredih lahko nazdravita z vajinima posebnima slavnostnima kozarcema, ki vaju bosta še dolgo po vajini poroki spominjala na vajin NAJLEPŠI DAN. Svečana steklenica šampanjca-penine na poroki je najbolj priljubljen način in vam omogoča, da pokažejo vso svojo domišljijo.Set poročnih kozarcev in penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečani set sovpada z vašo ostalo poročno dekoracijo. Mladoporočencema pa bodo zavedno ostali v lepem spominu.

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za Abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši poroki poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.Radgonske gorice - Izberi Slovensko
Priporočamo: www.radgonske-gorice.si

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Pred uporabo kozarce obrišite z mokro krpo in enako storite po uporabi. Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. 

Prilagodimo se vaš željam.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.