Set svečani-z imeni mladoporočenca penina z swarovskim kamnom

Spletna cena

74,00

Opis izdelka

Na poročnih in slavnostnih obredih lahko nazdravita z vajinima posebnima slavnostnima kozarcema, ki vaju bosta še dolgo po vajini poroki spominjala na vajin NAJLEPŠI DAN. Svečana steklenica šampanjca-penine z imeni mladoporočencev na poroki je najbolj priljubljen način in vam omogoča, da pokažejo vso svojo domišljijo. Set poročnih kozarcev in penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečani set sovpada z vašo ostalo poročno dekoracijo. Mladoporočencema pa bodo zavedno ostali v lepem spominu. Odlična izbira idilično darilo. Set svečane penine in kozarcev z dodanim glamurjem-swarovskimi kamni ustvari. Glamurozno darilo.

Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za Abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja svečani komplet kozarcev in penino z kristali. Skozi naše unikatne izdelke bo dalo vaši poroki poseben dan.

Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.Radgonske gorice - Izberi Slovensko
Priporočamo: www.radgonske-gorice.si

Opomba: Stekleni izdelki niso primerni za umivanje v pomivalni stroj, saj se unikatna izdelava lahko uniči. Pred uporabo kozarce obrišite z mokro krpo in enako storite po uporabi. Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Steklen, prozoren kozarec z dekoracijo. Izdelava 3-5 dni.

Prilagodimo se vašim željam.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.