Pulover s kapuco-hoodie

Spletna cena

39,90

Opis izdelka

Privlačen, topel, praktičen ženski- hoodie je  kakovosten pulover s kapuco. Izjemno priljubljen Unikaten hoodie s kenguru žepom, s kapuco, ki ga boste nosili z ponosom. Najnovejši trendi. Nudimo vam pulover  z svojim tiskom na sprednji strani. Napis oz.motiv na rokavu . Popolno rojstnodnevno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo. Obdarovanki z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej ali njemu . Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Pulover krasi  personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja.

Pulover je v beli barvi z rdečim napisom in motivom, na rokavu je motiv ognja rdeče barve. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino