Predpražnik ” Priimek po želji”

Spletna cena

33,00

 • Predpražnik je iz kokosovih vlaken 60×40 cm
 • trajen, unikaten, trpežen
 • enostavno čiščenje z sesalnikom
 • napis se ne izbriše, je trajen-graviran
 • izdelan po vaših željah

Opis izdelka

Predpražnik je iz kokosovih vlaken v velikosti 60×40 cm. Personalizacija izdelka.  Naši unikatni izdelki so natančni, kvalitetni in estetsko izdelani, ter predstavljajo čudovito darilo. Vrhunska kakovost z vzorcem. Naši izdelki so idealni za dom, poročno darilo, poslovno darilo, darila za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo in domom. Gravura na izdelku je čudovita. Z njeno pomočjo lahko sebi ali svoji dragi osebi, poročnemu paru, obdarovancu, slavljencu, poslovnemu partnerju,….sporočimo lepe misli in želje. Prav takšno je naše darilo, narejeno za vas. Obdarovancu boste poklonili darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Personaliziranemu darilu z napisom nimajo roka trajanja. Poskrbimo za vrhunsko gravuro, ki se ne izbriše je trajna, ki za vedno ostane na vaših izdelkih. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Tako darilo, boste osebi dali vedeti, da ste se zanjo potrudili in da je namenjeno le njej ali njemu. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri, Gravura napisa se ne izbriše in je izdelan po vaših željah.

V kolikor želite motiv ki je že v ponudbi, nam po izbranem motivu dopišite vaše besedilo, izdelan pa bo v enaki pisavi kot je primer. Vaš motiv/logo/besedilo/pisavo po vaših željah, izberite motiv po naročilu in dopišite željene podrobnosti. V tem primeru vas pred končno izdelavo (naročilo gre v obdelavo šele po prejemu plačila) kontaktiramo in vam pošljemo v predogled.

Barva in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.  Za daljšo obstojnost, smo prav tako poskrbeli, da graviran predpražniki dodatno še pobarvamo, z vašim doplačilom.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.