Personalizirana samostoječa smrekica

Spletna cena

30,00

Lesena božična novoletna smrekica z personaliziranim vašim napisom: Velikost višina 32cm, podstavek v obliki srca 27 cm, z 4 svečkami in lesenim okraskom sveta noč. Cena je za primer na fotografiji.

Napis : Družina in priimek- izdelamo po vaših željah.

Opis izdelka

Lesena božično-novoletna smrekica, bo vaš dom naredila še lepšo in  čarobno. To je resnično idealno darilo s katerim boste popestrili božič in razveselili sebi ali vam drago osebo. Z našo unikatno smrekico jim boste popestrili z toplino in ljubeznijo v prazničnem domu. Naši leseni izdelki so izdelani iz masivnega in lepljenega slovenskega lesa. Izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani, predstavljajo čudovito darilo za vse priložnosti in prav tako so namenjena bivalnim in poslovnim prostorom. Leseni novoletne smrekice, lahko oblikujemo po vaših željah oz. za vašo dejavnost. Vsak naš izdelek je skrbno izdelan in ustrezno zaščiten pred vremenskimi vplivi. Zagotovite si tudi vi svojo.

V prazničnih dneh, naj vam naše novoletne smrekice v vaš dom prinesejo veselje in čarobnost. Naj postane vaš dom še veličastnejši.

Opomba: Les je naravni material. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.