Personalizirana blazina z lastno fotografijo in besedilom

Spletna cena

20,90

 • Blazina je bele barve in je pralna
 • Velikost blazine: 40×40 cm
 • Material: Visoko kakovostna blazina
 • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska je ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.
 • Vzdrževanje prevleke:

Opis izdelka

Naša okrasna blazina je primerna za vsak slog opreme. S svojim potiskom in barvo, pusti v prostoru glamurozen detalj.  To je tisti dodatek, ki doda toplino vsakemu domu, ki ga ne moremo spregledati. Za vsak okus se najde primerna, prav tako je čudovito darilo vam vaši dragi osebi ali za drugi slavnostni dogodek. V kompletu je prevleka in polnilo. Naši potiski na okrasnih blazinah so nekaj posebnega in unikatni. Obdarovanki z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej. Podarite darilo, ki ji bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Čudovito darilo je pripravljeno.

Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom. Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo. Za izdelavo okrasne blazine nam pošljite originalno velikost vaše fotografije v jpg, in png. obliki na naš mail naslov info@vmdesign.si

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.