Komplet novoletnih okraskov v angl. jeziku

Spletna cena

24,20

Leseni božični novoletni okraski v rjavi barvi. V kompletu je 11kosov okraskov z različnimi lepimi mislimi v angleškem jeziku.

Opis izdelka

Leseni božično novoletni okraski z lepimi mislimi, bodo vašo jelko naredili  še lepšo, čarobno. To je resnično idealno darilo s katerim boste razveselili sebe ali vam drago osebo. Z našo unikatnim personaliziranem božično novoletnim okraskom jim boste popestrili z toplino in ljubeznijo v prazničnem domu. Naši leseni izdelki so izdelani iz lepljenega slovenskega lesa. Izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani, predstavljajo čudovito darilo za vse priložnosti in prav tako so namenjena bivalnim in poslovnim prostorom. Leseni  božične okraske, lahko oblikujemo po vaših željah oz. za vašo dejavnost. Vsak naš izdelek je skrbno izdelan in ustrezno zaščiten pred vremenskimi vplivi….Zagotovite si tudi vi svojega. Sreča je v majhnih stvareh.

V prazničnih dneh, naj vam naši božični okraski v vaš dom prinesejo veselje in čarobnost. Naj postane vaš dom še veličastnejši.

Opomba: Les je naravni material. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino