Nahrbtnik z imenom po želji

Spletna cena

13,90

 

 • Ponovna uporaba, enostavno vzdrževanje
 • Priporočeno pranje na 30 ˚C
 • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska je ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.

Opis izdelka

Unikatni rukzak-nahrbtnik  z imenom. Izvirno rojstnodnevno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo, obdarovancu z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej ali njemu . Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Rukzak je potiskan po vaših željah, vsak izdelek je unikat, prav tako tudi vaš. Izviren in  kvalitetno narejen iz najboljših materialov z izbranimi napisi. Vanj lahko vaš otrok pospravi športno opremo, copate, igrače in ostale predmete. Primeren za potepanje.  Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Naš unikatni rukzak  krasi personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja.

Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  Obvestilo o našem letnem dopustu in pravočasni odpremi naročil

  Od 30.7.-15.8.2022, smo na letnem dopustu.

  Želimo vam zagotoviti , pravočasno dostavo, zato Vas naprošamo, ki bi želeli svoje izdelke prejeti do.29.7.2022, da svoje naročilo oddate najkasneje do 27.7.2022.

  Vsa naročila, ki bodo oddana po 27.7. bodo odpremljena po 16.8.2022.

  V&M Design d.o.o.