Moška majica Dedi + imena otrok

Spletna cena

20,90

  • Sestavina majice s kratkimi rokavi je iz 100 %bombaža.
  • PRANJE DO 40˚C
  • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska  ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.

Opis izdelka

Popolno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo – dedi. Majico z napisom DEDI in imena vnukov, obdarovancu z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanj potrudili in da je namenjena le njej ali njemu . Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Majico krasi  personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja.

Majica z napisom; PRIMER: DEDI, ATA, DEDO,.. itd. in imena otrok. Majica je na voljo v dveh barvah, pri beli majici so imena otrok napisana v črni barvi, pri črni majici pa z belo barvo. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.  Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino