Moška majica” Ati”

Spletna cena

14,90

 • Sestavina m.majice s kratkimi rokavi je iz 100 %bombaža.
 • PRANJE DO 60˚C, primerno tudi za sušile stroje. Prati na notranji strani.
 • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska je v skladu ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.

Opis izdelka

Popolno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo – ati. Majico z napisom ATI in imena otrok, obdarovancu z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej ali njemu . Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Majico krasi  personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja.

Majica z napisom; PRIMER: ATI, DAD, OČI, STRIC,.. itd. in imena otrok. Majica je na voljo v dveh barvah, pri beli majici so imena otrok napisana v črni barvi, pri črni majici pa z belo barvo. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.  Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  Obvestilo o našem letnem dopustu in pravočasni odpremi naročil

  Od 30.7.-15.8.2022, smo na letnem dopustu.

  Želimo vam zagotoviti , pravočasno dostavo, zato Vas naprošamo, ki bi želeli svoje izdelke prejeti do.29.7.2022, da svoje naročilo oddate najkasneje do 27.7.2022.

  Vsa naročila, ki bodo oddana po 27.7. bodo odpremljena po 16.8.2022.

  V&M Design d.o.o.