Leseni rojstnodnevni koledar

Akcija!

Spletna cena

39,90

Lesena rojstnodnevna tabla za organiziranje “Vsaka Družina ima svojo zgodbo Dobrodošli v naši.”

Opis izdelka

Lesena rojstnodnevna tabla je lepa in praktična dekoracija za vaš dom. Naši leseni izdelki so izdelani iz lepljenega slovenskega lesa Izdelki so kvalitetni in estetsko izdelan, predstavljajo čudovito darilo za vse priložnosti in prav tako so namenjena bivalnim in poslovnim prostorom. Vse dneve v letu vas bo spominjala na rojstne dni vaših ljubljenih in dragih oseb. Oblikujemo po vaših željah oz. za vašo dejavnost. Vsak naš izdelek je skrbno izdelan in ustrezno zaščiten pred vremenskimi vplivi.

So idealno darilo namenjena za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Gravura na lesu je čudovita, tako lahko z njeno pomočjo sporočimo lepe misli in želje. Naši leseni izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo. Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi. Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo. Cena velja za  26  krogcev.
Možno je naročilo večjega št. graviranih krogcev in drug napis z doplačilom, prosim pošljite povpraševanje na info@vmdesign.si

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino