Personalizirana lesena otroška torbica z verigo

Spletna cena

39,00

Lesena otroška torbica za mlade dame.

Premer torbice : 18 cm, dolžina verige je 70cm.

Opis izdelka

Torbica je unikatna ročno izdelana  iz Slovenije, je ravno prav ustvarjena za vašo mlado damo. Kovinska veriga stilsko obogati torbico. Veriga je snemljiva, možnost kot dodatek ali nošenje torbice na več načinov. Otroška torbica za mlado damo je izdelana iz lesa in bombaž, na sprednjem delu z motivom in imenom. 

Narejena je iz ekološko in  naravnega materiala. Je zelo praktična in prečudoviti modni dodatek na vsaki mladi dami. Predstavlja unikatno torbico-darilo, ki bi jo bila vesela prav vsaka mlada dama. V njej lahko nosijo vsakodnevne predmete, smoki, igračo ali sok. Naše možnosti so neomejene a med najbolj priljubljenimi so prav naše torbice. Otroške torbice so modne in prav prisrčne.  Najbolj modna torbica je iz naravnih tonov v kombinaciji z lesom. Primerna je za nošenje za prav vsak dan. Pri nas smo izdelali za vas nekaj najlepših trend torbic. Naša unikatna torbica predstavlja čudovito darilo, ki ga podarimo nam ljubi osebi, naši mladi dami .

Trend torbica je unikatna, samozavestna, opazna. Torbica z karakterjem. Bodi občudovana.  Bodi opazna- bodi ti!

Primerna je za nošenje za prav vsak dan, k različnim stilom oblačenja.

Hranite je na suhem. Posebno vzdrževanje ni potrebno.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino