Lesena violina za shranjevanje čajnih vrečk

Spletna cena

42,00

Mere: V 47 cm x D 19 cm x Š 10 cm

Opis izdelka

Lesena violina  je namenjen prav vam. Izdelana je unikatno z ljubeznijo in je nekaj posebnega. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega. Lesena violina je namenjena prav vam. Posebnost je v tem, da je vsak naš izdelek unikat. Tudi vaš. Namenjena je kot darilo, okras ali personalizirano darilo. Tako vaši dragoceni čaji ostanejo na varno, z vso svojo čudovito aromo. V leseno violino pa lahko shranimo tudi druge  predmete in drobnarije…

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Vsak naš izdelek je unikaten. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo, z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo. Izdelano z ljubeznijo. Ročno barvano .

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi.  Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.