Lesena torbica

Spletna cena

85,00

Lesena torbica v komb. les-bombaž z kovinsko verigo.

Mere: V 34 cm X D 34 cm

Opis izdelka

Torbica je unikatna ročno izdelana  iz Slovenije, je  ravno prav ustvarjena za vas. Kovinska veriga stilsko obogati torbico. Veriga je snemljiva, možnost kot dodatek ali nošenje torbice na več načinov.  Izdelana je iz lesa in bombaž, na sprednjem delu z dodanim predalčkom. Narejena je iz ekološko in  naravnega materiala. Je zelo praktična in prečudoviti modni dodatek na vsaki ženski. Predstavlja unikatno torbico-darilo, ki bi jo bila vesela prav vsaka dama. V njej lahko nosite vsakodnevne predmete, denarnico, ključe, mobitel in prav tako večje predmete. Naše možnosti so neomejene a med najbolj priljubljenimi so prav velike torbice. Ženske torbice pišejo modne trende vsako leto.  Najbolj modna torbica je iz naravnih tonov v kombinaciji z lesom. Primerna je za nošenje za prav vsak dan, kombinirate jih lahko na različne stajlinge oblačenja. Pri nas smo izdelali za vas nekaj najlepših trend torbic. Naša unikatna torbica predstavlja čudovito darilo, ki ga podarimo nam ljubi osebi, lahko pa ga podarimo tudi sami sebi.

Trend torbica je unikatna, samozavestna, opazna. Torbica z karakterjem. Bodi občudovana.  Bodi opazna- bodi ti! Primerna je za nošenje za prav vsak dan, k različnim stilom oblačenja.

Opomba: Izdelek je ročno unikatno izdelan in je izrecno po naročilu,  dobavni rok  7-10 dni. Hranite je na suhem. Posebno vzdrževanje ni potrebno.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino