Lesena skrinjica

Spletna cena

27,00

Lesena skrinjica je ročno izdelana v svetlo-rjavi kombinaciji. Z napisom: “Ljubezen je tam, kjer je srce.”

Mere: premer srčka 120 mm x V 60 mm.

Opis izdelka

Naša skrinjica je namenjena prav vam.” Ljubezen je tam, kjer je srce.” Izdelana je unikatno z ljubeznijo in je nekaj posebnega. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega. Skrinjica je namenjena obdarovanju. Posebnost je v tem, da je vsaka skrinjica unikat. Tudi vaša. Namenjena je kot darilo, okras ali personalizirano darilo. Tako, da vaši dragoceni čaji ostanejo na varno, z vso svojo čudovito aromo. V skrinjico pa lahko shranimo tudi druge dragocene predmete in drobnarije…

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Vsak naš izdelek je unikaten. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo. Izdelano z ljubeznijo. Ročno barvano.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.