Lesena skrinjica za čaj – shranjevanje čajnih vrečk

Spletna cena

26,90

Lesena skrinjica” Time for tea ” za shranjevanje čajnih vrečk. V svetlo barvi. Ima 3 predalčke, vsak se posebej odpira.

Mere: D 220 mm x Š 130 mm x V 60 mm

Opis izdelka

Naša skrinjica “Time for tea”  je namenjena prav vam. Izdelana je unikatno z ljubeznijo in je nekaj posebnega. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega. Skrinjica je namenjena obdarovanju. Posebnost je v tem, da je vsaka skrinjica unikat. Tudi vaša. Namenjena je kot darilo, okras ali personalizirano darilo. Tako, da vaši dragoceni čaji ostanejo na varno, z vso svojo čudovito aromo. V skrinjico pa lahko shranimo tudi druge dragocene predmete in drobnarije…

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Vsak naš izdelek je unikaten. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo. Izdelano z ljubeznijo. Ročno barvano .

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi.  Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino