Lesena roža “Najboljša žena”

Spletna cena

7,90

Velikost rože: 27 cm

Opis izdelka

Unikatna Večna vrtnic je iz lesa, ki nikoli ne uvene, Podarite vrtnico- simbol ljubezni. Vrtnica z imenom vaše drage mamice, babice, žene, prijateljice. Odlična ideja, darilo za valentinovo, 8.marec, dan žena, materinski dan,.. Vaši dragi osebi z večno vrtnico privabite nasmeh na obraz in mu z našo vrtnico polepšate dan. Vrtnico lahko uporabite samostojno v vazi ali pa kot okras šopku in darilu. Iz več lesenih vrtnic si lahko ustvarite šopek. Vaša in naša kreativnost nima meja.

So idealno darilo namenjena za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Gravura na lesu je čudovita, tako lahko z njeno pomočjo sporočimo lepe misli in želje. Naši leseni izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo z dotikom glamurja, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo. Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam.

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi.  Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino