Komplet dveh skodelic “Najboljša babi na svetu-Najboljši dedi na svetu”

Spletna cena

22,9026,90

Opis izdelka

Personalizirana  skodelica z napisom, ki je unikatno ročno delo. Odlično darilo. Naredili smo nekaj posebnega, za nekoga, ki vam je blizu. Kar je uporabno namenjena prav za vsako priložnost in v večni spomin. So elegantne, romantične, smešne, skratka skodelica s sporočilom. Izvirno, unikatno darilo zmeraj najde svojo vlogo, odpira vsa vrata, prenaša sporočilo in rešuje vse probleme.  Sjaj v očeh, ko podarjate dokazuje in sporoča, zadovoljstvo. Za vas izdelujemo na originalen in moderen način. Vašemu darilu bo dalo pečat. Prednost je v tem, da je čisto vsaka unikat. Tudi vaša. Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom. Skodelica Ima eleganten in edinstven videz. Personalizirana skodelica s prečudovito slikico in imenom je popolno darilo.

100% zadovoljstvo strank.
Super personalizirano darilo za vsakogar.
:sweat_drops:Za najdaljšo obstojnost tiska priporočeno ročno pranje, brez težav pa so pralni v pomivalnem stroju pri nižjih temperaturah in z primernimi čistilnimi sredstvi. Odtenek na izdelku se lahko razlikuje od barvnega odtenka na zaslonu.

Za motiv po želji nam vedno lahko pišete na info@vmdesign.si
Vaše naročilo bo odposlano v roku treh delovnih dni po prejetem nakazilu . V primeru vprašanj smo vedno na voljo! Hvala za naročilo in zaupanje.

Pri nas si želimo, da bi prav vsak našel šalčko zase, zato lahko za vsak naš dizajn izbereš, na kateri izmed šalčk ga želiš – emajlirani, keramični z robom ali klasični. Na sliki so predstavljene, da se lažje odločiš. :heartbeat:

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino