Hišica magično čarobna v rdeči beli barvi

Spletna cena

27,90

Opis izdelka

Pričarajte adventno pravljico v vašem domu z našimi  čarobno božično dekoracijo. Z prazničnim okrasjem pričarate toplino in domačnost. Z njimi simbolizirate čas pričakovanja božiča. Misli in čas adventa. Primerni so za dekoracijo na mizi, uživajte v objemu zime. Adventnemu venčku lahko dodate novoletne lučke. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši pravljici poseben čar.

Hišica je prelepa, elegantna in romantična. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega.  Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas, drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom.  Posebnost je v tem, da je vsak adventni svečnik ali dekoracija novoletne praznike je unikat. Tudi vaša. So idealno darilo namenjena za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Naši unikatni izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani.

Barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Za individualno naročilo nam pišite na info@vmdesign.si

Čas izdelave od 4-5 dni!

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Letni dopust do 5.8.2024

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.