Darilni komplet Mom life

Spletna cena

32,60

  • Sestavina majice s kratkimi rokavi in platnene torbe je iz 100 %bombaža.
  • Pranje platnene torbe in majice do 40 ˚C
  • Dobra obstojnost in kvaliteta tiska je ne vsebuje PVC-ja, mehčalcev ali težkih kovin v skladu z OEKO-TEXT® STANDARD 100-1.

Opis izdelka

Za vas smo pripravili unikatno torbo iz bombaža in žensko majico z trendnim potiskom. Poenostavila vam bo vaš nakup ali ustvarila popolno rojstnodnevno darilo za vas ali vašo najdražjo osebo, obdarovanki z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej. Podarite darilo, ki ji bo ostalo še dolgo v spomin. Prinese vam izboljšan izgled z dodano vrednostjo. Ali jo enostavno uporabite za nakupe, kot torbo, torba za knjige, za poslovno darilo,.. Vedno s teboj v torbici, preprosto jo zložiš in odneseš. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo eko nakupovalno vrečko in majičko krasi personaliziran tisk, ki mu doda kanček elegantnega glamurja. Čudovito darilo je pripravljeno.

Majice in platnene torbe so kvalitetne, kakovostene Vedno znova jo lahko uporabite, ko se platnena torba in majica umaže ju enostavno operete v pralnem stroju. Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka, sledite navodilom.

Bodi Unikatna, Bodi TI, ker lepa SI!

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino