Čutura za žganje Mladoporočenca

Spletna cena

29,90

Lesena Poročna Čuturica ali ploska je kombinacija les in steklo, notranja vsebina steklenice je 0,7l.

Opis izdelka

Lesena Poročno Svečana čuturica ali ploska, njena notranjost je steklena steklenica, zunanjost je z karakterjem, ki jo krasi les z vrhunsko izdelavo. Naše unikatne lesene čuturice so okrašene z unikatno lasersko gravuro. Unikatno graviranje na lesu je čudovita z njo lahko slavljencu sporočimo lepe misli in želje. Tako smo z posameznimi idejami združili v celoto in je nastala naša lesena čuturica z najmanjšimi detajli, kateri smo dodali edinstven izgled. Prelepa, elegantna,  romantična in čudovita. Naša ustvarjalnost je izdelek, ki združuje tradicionalno in moderno. Ne mine poroka in veselje, da ni prisotna čuturica. Predvsem smo zadovoljni, da bo vsak naš unikatni izdelek, našel točno določeno osebo, ki ji jo boste podarili.  Z njo se nazdravlja in v vsakem domu zavzame posebno mesto. Naši izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani, predstavljajo čudovito darilo za vse priložnosti.  Nosi posebno tradicionalno sporočilo. Izdelamo in ustvarimo, da bo vaša svečana-poročna čuturica sovpadala z vašo poročno dekoracijo, Zelo privlačno in izvirno darilo za mladoporočenca. Svečana čuturica pa jima  bo za večno ostala v lepem spominu.

Simbolika tradicionalnega poročnega običaja  je v verovanju, da se pri nošenju buklije -steklenice, ki je okrašena in je v njej žganje za vabljenje in naznanilom svatov-gostov na poroko za srečno  in dolgo življenje mladoporočencev.

Opomba: Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Unikatni izdelki niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino