Čutara za žganje

Spletna cena

25,90

Svečana Poročna Čuturica ali ploska notranja vsebina steklenice je 0,7l

Opis izdelka

Svečana unikatna poročna čuturica ali ploska, krasijo jo materiali ki se med seboj prepletajo in dopolnjujejo z vrhunsko izdelavo. Prelepa, elegantna,  romantična in čudovita . Tako smo z posameznimi idejami združili v celoto in je nastala naša svečana čuturica z najmanjšimi detajli, kateri smo dodali edinstven izgled. Naša ustvarjalnost je izdelek, ki združuje tradicionalno in moderno. Ne mine poroka in veselje, da ni prisotna čuturica. Predvsem smo zadovoljni, da bo vsak naš unikatni izdelek, našel točno določeno osebo, ki ji jo boste podarili.  Z njo se nazdravlja in v vsakem domu zavzame posebno mesto. Nosi posebno tradicionalno sporočilo. Naši izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani, predstavljajo čudovito darilo za posebne priložnosti. Izdelamo in ustvarimo, da bo vaša svečana-poročna čuturica sovpadala z vašo poročno dekoracijo, Zelo privlačno in izvirno darilo za mladoporočenca. Svečana čuturica pa jima  bo za večno ostala v lepem spominu.

Simbolika tradicionalnega poročnega običaja  je v verovanju, da se pri nošenju buklije -steklenice, ki je okrašena in je v njej žganje za vabljenje in naznanilom svatov-gostov na poroko za srečno  in dolgo življenje mladoporočencev.

Opomba: Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Unikatni izdelki niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino