Čutara za žganje

Spletna cena

25,90

Svečana steklenica-Beneška čuturica notranja vsebina vsebuje 0,7l.

Opis izdelka

Svečana steklenica je unikatno ročno izdelana. Oblikovana 3D z motivom v mešani tehniki iz naravnih materialov dodan kanček glamurja. Oplemenitena z naravnimi materiali, ki dihajo in se prepletajo ter dopolnjujejo. Svečana steklenica je edinstvena. Ustvarjamo in izdelujemo naša unikatna umetniška dela. Vsa naša unikatna ročna dela imajo vsaka zase svojo zgodbo.  Izdelana z ljubeznijo do ustvarjanja. Namenjena je prav vam. Izoblikovali in ustvarili smo unikatno nekaj posebnega, svečano steklenico v 3D z kančkom glamurja. Steklenica je uporabna za vsako priložnost in za večni spomin. Namenjena je kot okras, dekor ali darilo. Vanjo lahko napolnite žganje, vino, sok,…. lahko je uporabite kot vazo.

Prednost je v tem, da je čisto vsaka unikat. Tudi vaša. Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom. Svečana steklenica Ima eleganten in edinstven videz.

Opomba: Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Unikatni izdelki niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  OBVESTILO!

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu

   od 3.7. do 14.7.2024 odposlani v tednu od 15.7. do 19.7 2024.

  Prosimo za razumevanje.

  V&M Design d.o.o.