Bunkica Čarobna z imenom po želji

Zaradi pravočasne dostave v prazničnem decembru priporočamo, da izdelke naročite najkasneje do 20. decembra. Hvala za razumevanje in vse dobro v 2023 vam želi VM Design.

Akcija!

Spletna cena

11,00

Bela bunkica, velikost 9 cm v zlati in srebrni kombinaciji.

Opis izdelka

Božična Čarobna je unikatna bunkica z izbranim motivom in napisom za vašo božično jelko. Izberite najlepše kroglico, ki bodo vaše božično drevo naredile najlepšo. Vaš Božič bo nepozaben. Čarobnost je naša specialnost. Naše bunkice so edinstvene, izvirno božično darilo za vas ali vašo najdražjo osebo, obdarovancu z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej ali njemu. Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Bunkica je v beli barvi, napis v zlati in srebrni barvi, ter z zlatimi zvezdicami in srebrnimi snežinkami, z veličastno glamurozno mašnico. Vsak izdelek je unikat, prav tako tudi vaš. Izviren in kvalitetno narejen iz najboljših materialov z izbranimi napisi. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo unikatno bunkico krasi personalizirano ime, ki mu tako doda kanček elegantnega glamurja.

Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino