Bunka velika napis po želji

Spletna cena

29,90

Bunka je 14 cm in je v srebrni barvi in srebrnim napisom, ter v rose gold dekorativni kombinaciji z napisom v rose gold barvi.

Opis izdelka

Božična Velika Čarobna bunka z izbranim motivom in napisom za vaš dom. Izberite najlepše bunko, ki bo vaše božično vzdušje naredilo še lepše. Vaš Božič bo nepozaben. Čarobnost je naša specialnost. Edinstvena in magična  popestritev za vaš dom ali vašega poslovnega prostora. Naše bunkice in bunke so edinstvene, izvirno božično darilo za vas ali vašo najdražjo osebo, obdarovancu z lepimi besedami in voščilom sporočite lepe misli in želje, da ste se zanjo potrudili in da je namenjena le njej ali njemu. Podarite darilo, ki mu bo ostalo še dolgo v spomin. Bunka je v prozorna, napis v zlati in srebrni barvi, ter izdelana za božično dekoracijo, z veličastnimi manjšimi bunkicami. Vsak izdelek je unikat, prav tako tudi vaš. Izviren in kvalitetno narejen iz najboljših materialov z izbranimi napisi. Izberiti in ustvarite personalizacijo po meri. Našo unikatno bunkico krasi personalizirano napis, ki mu tako doda kanček elegantnega glamurja.

Barve lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo.

Zaupajte nam vaše želje in se prepustite. Naročanje v večjih količinah za poslovna darila z dodatnimi željami smo vam prav tako z veseljem na voljo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino