Unikatni okrasek z imenom

Akcija!

Spletna cena

3,90

Leseni personalizirani božični okrasek v naravni in rjavi barvi : Velikost 9,5 cm. Izdelamo vam ime po vaših željah.

Opis izdelka

Leseni personalizirani božični okrasek, bodo vašo jelko naredili  še lepšo, čarobno. To je resnično idealno darilo s katerim boste razveselili vam drago osebo. Z našo unikatnim personaliziranem božično novoletnim okraskom jim boste popestrili z toplino in ljubeznijo v prazničnem domu. Naši leseni izdelki so izdelani iz lepljenega slovenskega lesa .Izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani, predstavljajo čudovito darilo za vse priložnosti in prav tako so namenjena bivalnim in poslovnim prostorom. Leseni personalizirani božični okrasek, lahko oblikujemo po vaših željah oz. za vašo dejavnost. Vsak naš izdelek je skrbno izdelan in ustrezno zaščiten pred vremenskimi vplivi…..Zagotovite si tudi vi svojega, Sreča je v majhnih stvareh.

V prazničnih dneh, naj vam naši  personalizirani okraski v vaš dom prinesejo veselje in čarobnost. Naj postane vaš dom še veličastnejši.

Opomba: Les je naravni material. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino

  Obvestilo o našem letnem dopustu in pravočasni odpremi naročil

  Od 30.7.-15.8.2022, smo na letnem dopustu.

  Želimo vam zagotoviti , pravočasno dostavo, zato Vas naprošamo, ki bi želeli svoje izdelke prejeti do.29.7.2022, da svoje naročilo oddate najkasneje do 27.7.2022.

  Vsa naročila, ki bodo oddana po 27.7. bodo odpremljena po 16.8.2022.

  V&M Design d.o.o.