Leseni mlin za shranjevanje čajnih vrečk

Spletna cena

12,00

Mere: V 16 cm X Š 11 cm

Opis izdelka

Leseni mlin je namenjen prav vam. Izdelana je unikatno z ljubeznijo in je nekaj posebnega. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega. Leseni mlin je namenjen prav tako je namenjena obdarovanju. Posebnost je v tem, da je vsak naš izdelek unikat. Tudi vaš. Namenjen je kot darilo, okras ali personalizirano darilo. Tako, da vaši dragoceni čaji ostanejo na varno, z vso svojo čudovito aromo. V leseni mlin pa lahko shranimo tudi druge  predmete in drobnarije…

Pokliči te nas ali nam napišite Vaše želje, prepustite se nam. Vsak naš izdelek je unikaten. Ponujamo Vam profesionalno, kakovostno delo, ki bo čez naše izdelke dalo vašemu darilu, poseben čar. Idealno darilo. Izdelano z ljubeznijo. Ročno barvano .Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo.

Na vse naše izdelke  lahko dodamo ime, besedilo, barvo, pisavo (font), motiv in velikost. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in namakanjem v vodi.  Pri naročilu z dodatnimi željami, vas pred izdelavo kontaktiramo.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino