Dišeča kopalna sol-Rose

Spletna cena

6,50

100 % NARAVNA DIŠEČA KOPALNA SOL

Roža Vrtnica “ROSE” -Srček

Opis izdelka

100% Naravna Dišeča kopalna sol – z cvetovi dišeče Vrtnice  “ROSE” je ročno izdelana iz kristalov soli, Sečoveljskih solin. Morska sol je zelo bogata z minerali in blagodejno učinkuje na kožo in telo. Skupaj z eteričnimi olji ustvari popolno kopel. 100% naravne sestavine iz visokokvalitetne, ekološka in domača predelava.  Aromaterapijo si lahko privoščite v domači kadi ali pa podarite sebi ljubi osebi za darilo. Idilična in idealna za vse, ki razvajajo sebe. Z kopalno sol pomagate svojemu telesu pri razstrupljanju in čiščenju kože. Sol je obarvana z barvami-naravnega mineralnega izvora. Shranjena v stekleni unikatni embalaži z elegantno čipko. Eterična olja imajo aromaterapevtski  učinek na naše stanje telesa, 100% Naravna Dišeča kopalna sol -z cvetovi dišeče rože Vrtnice “ROSE” je ročno izdelana iz kristalov soli, Sečoveljskih solin. Morska sol je zelo bogata z minerali in blagodejno učinkuje na kožo in telo. Skupaj z eteričnimi olji ustvari popolno kopel. 100% naravne sestavine iz visokokvalitetne, ekološka in domača predelava.  Aromaterapijo si lahko privoščite v domači kadi ali pa podarite sebi ljubi osebi za darilo. Idilična in idealna za vse, ki razvajajo sebe. Z kopalno sol pomagate svojemu telesu pri razstrupljanju in čiščenju kože. Sol je obarvana z barvami-naravnega mineralnega izvora. Shranjena v stekleni unikatni embalaži z elegantno čipko. Eterična olja imajo aromaterapevtski  učinek na naše stanje telesa, hkrati pa nežno odišavijo in pomirijo. Kopalna sol osveži telo in duha, poskrbi za našo kožo. Vrhunski slovenski proizvod. Kopel obogati z cvetnim vonjem. Našo kožo pa nežno odišavijo. Odličen način za sprostitev po napornem delu.

Dišeča Kopalna Sol  z cvetovi dišeče rože Vrtnice “ROSE” : Morsko sol z bogatimi minerali smo obogatili s posušenim cvetovi dišeče vrtnice za popolno sprostitev z antistresnim učinkom in 100% naravnim eteričnim oljem vrtnice. Vrtnično eterično olje zaokroži delovanje soli, deluje pomirjujoče, antistresno in pomaga pri blažjih kožnih težavah in sprošča bolečine v mišicah.

Priporočamo za:
– regeneracijo kože, za razstrupljanje in čiščenje,
– deluje protimikrobno in protistresno
– čisti užitek in odlično počutje, ter regeneracijo kože

UPORABA:
Za normalno kopel zadostuje ena jedilna žlička dišeče kopalne soli.  Sol raztopite v vodi in se potopite v sproščujoči rože Vrtnice- Rose. Po kopeli telo sperite s toplo vodo.

– SLOVENSKI IZDELEK – NARAVNO LEPA

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino