Deska” Zabava je, spijemo ga na eks”

Spletna cena

27,90

Opis izdelka

Čudovite lesene deske so iz SLOVENSKEGA LESA  izdelane v Sloveniji in gravirane v naši delavnici. Deska je izdelana iz naravno sušenega lesa bukev. Ima ročaj za lažji oprijem. Les nam daje toplino, dobro počutje, domačnost, ko se zbere vesela družba in se na mizo postreže obložena desak. Kuhinjska deska, z napisom za narezek z gravuro je odlično darilo za vsako priložnost, saj je nepogrešljiv kuhinjski element. Besedilo po vaši želji pa jo naredi še bolj čarobno in unikatno. Darilo, ki bo razveselilo prav vsakega obdarovanca, je unikatno darilo s posebno osebnostno noto in mu ostane v lepem spominu za vedno. Možnost izdelave unikatnega motiva in napisa, po želji naročnika. Je elegantna in uporabna rezalna plošča, oblika je zasnovana za rezanje zelenjave, suhih mesnin ali sirov. Je enostavna za čiščenje in primerna za postrežbo narezkov. Izdelana iz lesa in je naravno posušena.
Primerno darilo za obdarovanje, poslovno darilo, zabavo, druženja…

Vse deske so po koncu izdelave primerno zaščitene. Žgajnarčki so priloženi samo za fotografiranje in za končni izgled. V kolikor, bi želeli še nakup žgajnarčkov, lahko v spodnjem okenčku označite.

Pod “željeni napis” zapišite poljubno besedilo, katerega želite da vgraviramo v desko. Po oddanem naročilu ( naročilo gre v obdelavo po prejemu plačila), vam pred končno izdelavo na mail pošljemo predogled.

Nasvet za vzdrževanje: Po vsaki uporabi jo očistite s toplo vodo in detergentom. Desko očistite enakomerno na obeh straneh in robovih, saj s tem preprečimo zvijanje lesa. Ko je očiščena jo takoj obrišemo s suho krpo in naslonimo na njen rob, da se do suhega posuši.
Kot vsaka lesena deska, ni priporočljiva za pranje v pomivalnem stroju.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je še praznaVrni se v trgovino